Förtydligande

Måste bara kommentera mitt eget inlägg.
Alltså jag inser ju att man kanske inte har räknats som "ungdom" på ett bra tag nu, men anledningen till mitt "resonemang" är det här:
Nästan alltid när man ska fylla i enkäter och liknande och man ska ange sin ålder så brukar det kategoriseras typ såhär: 18-24 25-34, eller liknande. Man tillhör alltså "ungdomskategorin".
Dessutom brukar åldersgränsen på vissa "ungdomsrabatter" och sånt gå vid 35.
Ja, suck... bara att hugga i sig antar jag, inte mycket att göra åt liksom.

Februari - Swisch!!!

Det går undan! Februari har varit rätt händelselös tycker jag, är väl kanske därför jag varit så dålig på att uppdatera här. Och kanske därför det gått så fort också, alla dagar ser likadana ut.
Upp fem, ut på morgonpromenad, gå till skolan, komma hem, pyssla lite, äta, glo på tv, sova...
Helgerna är inte så mkt mer händelserika tycker jag.
Fast förra helgen var riktigt nice :)
Fredagen: Coastal Walk mellan Coogee och Bondi, hängde lite på Bondi Beach och slappade ett tag och sen tog vi några öl på en mysig pub.
Lördagen: Strandhäng i Nielsens Park, riktigt nice!
Söndagen: En tur till Ikea, åt laxmacka och shoppade en massa choklad.

Har nu en gång för alla konstaterat att om jag nån gång ska bo i hus, så inte tusan blir det i Australien iallafall. Det här är en vanlig "trädgårdsspindel" och dom finns ÖVERALLT!!!Och snart lämnar jag ungdomen och kliver in i lägre medelåldern... Eller nåt sånt. Hur som helst har jag nog aldrig haft sån åldersnoja som nu. Det är inte kul alltså.
Fast själva grejen att fylla år är ju kul :) Ska få min födelsedagspresent av Jarrod på lördag: en konsert i Operahuset! En symfoniorkester från Tyskland som ska spela lite Bach, Tjaikovskij och Vivaldis "Sommaren". Kommer bli helt fantastiskt tror jag!

Tyvärr visade det sig att det är samma dag som Mardi Gras (för dom som inte vet så är det som Pride paraden i Stockholm, fast enormt mycket större), vilket ju är lite synd. Men jag tror vi kommer hinna vara med på det också.

Här är vi i bilen på väg hem från Ikea:

RSS 2.0