Slutfestat!!!

Med risk för att låta lite alko, men allså shit vad sliten jag är efter allt festande!
Tre nätter i rad, och då menar jag verkligen NÄTTER! Klockan har varit både 6 och 7 innan jag kommit i säng. I morse har jag ingen aning om vad klockan var, men jag vaknade 18:20 (!!!) av att Karin ringde. Galet!!!

Men jag har haft kul iaf :)
Igår var det Mardi Gras-paraden. Såg inte så mycket av själva paraden tyvärr, för det var helt enkelt för mycket folk ivägen. Fick låna en en stege av ett par killar en liten stund, så jag såg några ekipage iaf. Men det gör inte så mycket, det är kul att bara vara där. Så mycket folk och alla är glada och feststämningen är på topp! Superkul!

Men nu är det slutfestat för ett tag. Blir inget förrän jag ska fira min födelsedag. Sara fyller år bara några dagar efter mig så vi tänkte göra nåt tillsammans. Vet inte vad, men hon föreslog att vi ska åka till Melbourne. Vore skitkul att åka dit, men vi får se. Det kostar ju lite också...

Så har jag nog gått och blivit lite kär också... :) Men jag vet inte hur det är med det riktigt, så det berättar jag om en annan gång!

(blä, nu åkte sopbilen förbi och det luktar ända in i lägenheten!)Sara, jag och Wendy på stamstället Crest Sports Bar :)
(ölen är billig, plus att det ligger ungefär en halv minut hemifrån, därför har det blivit stamhaket)

a bum like you

Har tydligen blivit beroende av Robyn! :D Lyssnar på henne i min mp3-spelare varje morgon när jag går till skolan. Gör mig glad! Det är ju inte min typ av musik alls, men hon är ju bara SÅÅÅ cool.

Skolan ja... Åh vad jag faktiskt tycker att det är kul! Vet inte än hur det gick på provet, resultatet kommer på tisdag, men jag vet redan nu att jag inte får full pott iaf. Allt gick superbra och jag kände mig hur lugn och duktig som helst. Till slutet. Då ska man jämföra två siffror i två olika tabeller och dom ska stämma överrens. Gjorde dom inte... Fick gå tillbaka och leta fel, hittade fel, fick ändra på en massa ställen och sen misstämde siffrorna ÄNNU mer! Då var det en minut kvar, så jag lämnade in det och gick därifrån...
Tror ändå att jag har goda chanser att få godkänt, för det är nog bara ett kalkyleringsfel, tror att jag "tänkt rätt" iaf :)

Inatt drömde jag att jag att jag var tvungen att ringa brandkåren två gånger bara för att nån snubbe satt inlåst i en möbelaffär och tände eld på soffor och sängar. Brandkåren kom efter typ en minut båda gångerna och jag tänkte att här i Sydney är dom verkligen på hugget!
Troligtvis hade jag den drömmen därför att här ser man brandbilar precis hela tiden. Det tutar nästan konstant! Inte så att det brinner hela tiden, men jag antar att dom har andra uppdrag också. Dessutom är det tydligen så att det inte går att ringa och ta tillbaka ett falskalarm, utan dom MÅSTE åka och kontrollera det.

Hur som helst, här nere på gatan där jag bor finns en glassbar dit brandmännen åker och käkar glass varje kväll. Det är lite sött :) Vid ungefär samma tid varje kväll ser man en brandbil komma åkandes, parkera utanför och sen går ett gäng brandmän in och köper glass och står och smaskar på. Varje kväll! Själv har jag ätit glass endast två gånger sen jag kom hit... Det måste jag ändra på!Det här är jag och Karin på pendeln på väg till en musikfestival utanför Sydney. Vi jobbade där med att sälja läsk och korv. Kul men sjukt jobbigt! Det var sååå VARMT den dagen!!!

Hjärta!

Det här är bilden jag försökte få in i inlägget, men det gick inget vidare. Nu verkar det ha gått bättre :)

Det här är bilden som jag försökte infoga i mitt förra inlägg.
Det gick inte så bra då, men nu verkar det gå bättre :)

Nej nu jävlar!

Så tänkte jag och så loggade jag in här! På tiden att jag skriver ett inlägg, eller hur?
Först hade jag tänkt att jag skulle skriva innan jag åkte, sen sköt jag upp det till Thailand, sen tänkte jag att jag skulle börja blogga när jag landat i Sydney, sen tyckte jag att det är bättre att jag börjar skriva här när skolan börjat för då har jag mer att skriva om...

Nu är det en månad sen jag åkte från Sverige, tre veckor sen jag kom till Sydney och en vecka sen jag började skolan...

Och egentligen borde jag sitta och plugga till ett prov som jag har imorgon. Läser bokföring för tillfället och provet består av en massa tabeller som ska fyllas i. Lite jobbigt är det med språket, inte direkt såna ord man använder till vardags, men det funkar.

Att vara i Sydney igen är helt underbart! Att träffa syster igen var obeskrivligt, bästa dagen i mitt liv tror jag :D

(försökte ladda upp en bild här, men det verkar ha misslyckats...)

Jag bor ganska centralt, på Darlinghurst Road vid Kings Cross, några våningar upp i ett gammalt sunkigt hus. Jag bor på den absolut värsta delen av gatan, vägen kantas av strippklubbar, horor, pundare uteliggare och backpackerhostel. I love it!!! :D Problemet är bara nätterna när jag ska sova... Jag har fönstret ut mot gatan och det är ett sjukt liv utanför! Börjar dock vänja mig, men jag är tvungen att sova med öronproppar...

Skolan jag går på, Martin College, ligger på Oxfordstreet och det tar mig ungefär 15-20 minuter att gå dit. Har som sagt bara gått en vecka, men jag känner att jag kommer att trivas!

Det får räcka för idag, nu måste jag verkligen plugga. Ska försöka sova tidigt också.
Men nu är jag iaf igång här, så förhoppningsvis kommer jag att blogga ofta i fortsättningen.

Kram

RSS 2.0