Such a lovely weekend!

I helgen var vi och halsade pa hos Jarrods moster Ursula och hennes man Lee. Det var forsta gangen jag traffade dom men forhoppningsvis inte sista! Superharliga manniskor! Ursy ar narmare 45 ar och Lee ar 27. Tillsammans har dom sonen Logan drygt tva ar och forutom honom har Ursy ytterligare sex (6!) barn. Som tur var var det bara dom tva yngsta som var med oss under kvallen, och dom gick ju och la sig relativt tidigt, sa jag behovde inte fa tokspel av for mycket barnspring kring bordet ;)
 
En glad overraskning var att Jarrods mamma hade flugit ner fran Brisbane for att gratta Jarrod som fyller ar pa tisdag. Dessutom kom hennes kompis Suzy, som jag traffat flera ganger forut. Det var kul!
 
 
Suzy, Iby, Lee och Ursula
 
Lee och Ursy har forutom huset fullt av ungar dessutom en hel uppsjo av djur: katt, hund, marsvin, kanin och faglar. Utover dom faglar dom redan har sa kommer det en hel del fina faglar pa besok for att fa sig lite mat ibland. Alskade att hanga i deras tradgard med alla djuren!
 
 
Jag i deras tradgard med ett gang regnbågslorikiter i tradet bakom.

 

 
 
Jag blev totalt kär i deras lilla vovve Brandy! Hon sov hos mig hela natten, ett tag lag hon over min hals med ena öronlappen över kinden pa mig, sa himla gosigt! Det var valdigt nara att hon följde med mig hem... :)
 
 
Lite överexponerad, men den fick vara med anda.
 
 
Blev polare med den har killen ocksa :)
 
 
Jarrod, jag, Pippi och en helt underbar himmel!
 
Förutom att vi gosade med en massa djur sa at vi en hel massa god mat ocksa! Iby och Ursy gillar verkligen att laga mat och dom svangde ihop den ena godsaken efter den andra. Jag tycker det ar mindre kul att laga mat, men jag hjalpte iallafall till att gora nagra appetizers:
 
 
Yum, yum, yum!!!!!
 

Nar det blev morkt och lite kallt sa tandes det en eld och stalldes ut varmelampor i tradgarden, sa vi kunde fortsatta att sitta ute och mysa hela natten:
 
 
 
Jarrod med moster Ursy och mamma Iby.
 
Och till sist en bild pa fodelsedagsbarnet <3
 
 
 

Och så var det det där med spökerierna...

Det hande harom natten, kl 2:30 vaknade jag upp av ett ljud och sen Jarrod som sager "wow, how is that possible?". Jag inser att ljudet jag vaknade av var fran en torkstallning vi hade staende bredvid sangen. Forst ska jag visa nagra bilder pa hur det sag ut nar vi gick och la oss:
 
 
Torkstallningen med tvatt star alltsa pa ett litet utrymme mellan sangen och vaggen.
 
 
Nar jag vaknat av ljudet och av Jarrod som undrar hur det ar mojligt sa tittar jag dit och ser att stallningen har vridit pa sig och att den nu liksom hanger over sangen och Jarrod:
 
 
 
Min forsta tanke var ju saklart att Jarrod hade vridit den i somnen eller nat, men det ar helt uteslutet. For det forsta ar vaggarna har papperstunna sa minsta lilla man slar i dom sa liksom mullrar det i hela huset. Dessutom for ju sjalva stallningen ovasen sa fort man ror den. Jag skulle definitivt ha vaknat! Ar extremt lattvackt, sarskilt vid den tiden pa natten nar jag sovit i nagra timmar. Vaknar varje morgon vid 3:30 nar Shane gar till jobbet och jag kan hora hur han verkligen anstranger sig for att smyga forbi varat rum och ut genom dorren.
 
En annan anledning till att det ar uteslutet ar att det helt enkelt inte gar att vrida den sadar. Bade jag och Jarrod har provat flera ganger. Man maste liksom lyfta och luta stallningen for att kunna vrida den sa. Dessutom om man kollar pa "fore"bilderna sa ser man att om man bara skulle ta tag i stallningen och vrida den dar den star sa skulle den formodligen hamna nagon meter langre ner. Nu har den alltsa vridits och flyttats! 
 
Vi ar bada helt 100% sakra pa att ingen av oss kan ha gjort det. Varken i somnen eller i vaket tillstand. Vi ar ocksa helt 100% sakra pa att stallningen stod som den gor pa "fore"bilderna nar vi somnade.
 
Nagon som tror att jag var radd sen resten av natten? Alltsa, jag kunde inte somna om! Och nar Jarrod gick till jobbet vid 4:30 sa hade jag lampan tand tills det var dags for mig att ga upp.
 
Jag vet ju sen tidigare att Jarrod har en formaga att dra till sig sant har. Det marktes om inte annat nar han var och halsade pa mig i Stockholm forra sommaren. Plotsligt blev det lite extra energi i min lagenhet och det holl i sig i nagra veckor efter att han akt hem. Han har dessutom berattat att han markt av saker i det har huset forut, inget sa patagligt som det har, men lite ljud och sa. Och nar han var i Thailand med mig, veckan innan jag kom hit sa hangde Shane sin tvatt i det har rummet. For att den skulle torka battre sa satte han igang takflakten. Nar han kom in i rummet nasta gang var flakten avslagen. Han slog igang den igen, men nar han kom tillbaka sa var den av igen!
 
Och nu nar det har med torkstallningen hande sa berattade Jarrod att han markt av grejer nyligen, nar jag varit har, men att han inte ville beratta for mig for att inte skramma mig. Han har bla kant hur nagon har tagit tag om hans smalben nar han legat i sangen och tva kvallar innan det har hande sa horde han som att nagon gick i rummet. Vi har heltackningsmatta och det hors ratt tydligt nar nan gar pa den. Forst trodde han att det var hunden, men han var utomhus just da, sa det kunde det inte vara. Vi hade lagt oss och det var morkt sa han sag inget, jag var fortfarande vaken men horde uppenbarligen ingenting.
 
Lite smatt otackt alltsa...
 
 

Nu ska vi se...

... om det gar battre :)
 
Vill ju fa ut mina bilder fran forra helgen da vi hade sa fint vader. Vi tog alltsa gummibat, barn och hund med oss och gjorde en liten utflykt med lek i sand och vatten och bbq till lunch. Annu mer lek blev det nar det kom en till labradorvalp pa besok <3
 
 
 
 
 
 
 

Gar inget vidare det har...

Nu sag jag att jag laddat upp samma bild tva ganger... Dessutom blev jag utloggad nar jag holl pa att ladda upp det senaste inlagget sa det verkar ha forsvunnit... Tror mina bilder ar for stora, men jag kan inte gora nat at det just nu. Ska se till att fixa det sa snart som mojligt, for i mitt nasta inlagg vill jag beratta om nar det spokade har och da vill jag kunna visa bilder! Buuuuu.... ;)
 
 
 

Fler bilder fran forra helgen :)

 
 
 
 

Pics

Jag ar dalig pa att uppdatera... Tankte gora det lite enkelt for mig och bara kasta in lite bilder, eftersom jag faktiskt tog fram kameran igar och fotade lite! Det var superfint vader sa vi borjade dagen med att laga och ata frukost utomhus, sen packade vi in gummibat, barn, hund och oss sjalva i ett par bilar och akte till en flod har i narheten dar vi hangde i nagra timmar och lagade lunch och bara softade. Efter en stund kom en till labrador dit och lekte med Frank och da blev det ratt livat.
 
Huset pa bilden ar huset vi bor i, rummet langst ner till hoger ar mitt och Jarrods.
 
 
Men jag blir galen!!! Internet ar sa satans daligt har!!! Tva bilder var tydligen allt jag kunde ladda upp for den har gangen. Och tid tog det! 
Jag fick fragan av en kille haromdagen om vi har internet i Sverige. Jag holl pa att spotta honom i ansiktet!!! Det ar ju sa sjukt mycket battre i Sverige sa det gar liksom knappt ens att jamfora med hur det ar har!
 
Jaja, jag fortsatter forsoket med att ladda upp bilder en annan gang, nar jag lugnat ner mig lite, hehe :)
 
 

RSS 2.0