Sverigebesök

Så anlände dom igår då, mina kära vänner från El Sueco! Klockan 21 mötte jag upp dom på flygplatsen och dom var sådär härligt trötta/omtumlade/förväntansfulla/lyckliga som man liksom bara kan vara när man rest i över ett dygn och trillar ut ur ett flygplan på andra sidan jorden.
Det var ett glatt återseende! Jag har ju faktiskt längtat efter att dom ska komma hit, ända sen jag kom hit i februari.

Vi checkade in dom på hotellet, som ligger på kort promenadväg från mig, och sen gick vi hem till mig och satte oss på takterassen med några öl. Ironiskt nog så var dom första som Stefan och Jenny träffade (förutom mig, Jarrod och hotellpersonalen) SVENSKAR! Två tjejer från Göteborg satt däruppe, var tydligen och hälsade på nån kille som bor här i huset. Otroligt... Eller nej, det är fel ord, det är inte alls otroligt, det är ju svenskar överallt här nu!

Dom blev iaf amazed över våran view, vilket inte är så konstigt, för den är verkligen nåt särskilt. Foton gör den icke rättvisa! Tyvärr var Operahuset nersläckt av nån anledning, så det såg man knappt. Men vi ska ge oss ut på lite sightseeing idag, så då ska dom få se Operahuset på nära håll.

Endast 19 grader var det igår kväll när dom anlände. Trist tyckte jag. Varmt tyckte dom. Fast när vi suttit uppe på taket en stund började dom också tycka att det var lite kyligt.
Men idag skiner solen, himlen är i stort sett molnfri och jag skulle väl tippa på kring 25 grader. Perfekt!

Har inga nya bilder, men lägger in en gammal. Tycker dom här blommorna är så coola, dom ser liksom ut som fåglar :)

Tråkhelg

Alltså det verkligen bara VRÄKER ner!!! Eller, vräker räcker liksom inte ens för att beskriva hur mkt det regnar. Men det är ganska mysigt ändå, att bara ligga här i sängen och titta ut på regnet och veta att man inte behöver gå ut alls :)
Trist bara att Jarrod är bortrest hela helgen, det hade ju varit mycket mysigare om han hade varit hemma...

Har bestämt mig för att ägna hela den här helgen åt att plugga. Måste se till att ligga lite före i dom här ämnena vi gör nu, för om två veckor får jag besök från Sverige (Stefan och Jenny kommer hit, det ska bli sååå kul att se dom igen!) och då vill jag inte ha en massa skola att tänka på. Så ja, nu ska jag käka lite frulle och sen ska jag sätta igång!

Igår låg jag i sängen precis hela dagen. Det var så himla nice att ta en dag och tillåta sig att göra absolut ingenting. Glodde på tv och bara mös. Var ute i torsdags, så jag var väl helt enkelt lite trött igår. Men inte bakis, som tur var :)

Jag, Clas och Sara var ute med Christer. Det var hans sista kväll här i Sydney. Sandra var med en stund också, men hon droppade av rätt tidigt under kvällen.

Bilder från kvällen:
Regn regn regn....

Det regnar rätt mycket nu... Men det är rätt ok ändå. Det är ju inte kallt längre iallafall och det uppskattas!
Men visst önskar jag att det var sol och riktigt hett. Men det kommer! :)Var lite deppig häromdagen... Nästa dag när jag kom hem stod det blommor och vin på bordet.
Då blev jag glad igen! :) <3

Tänker nästan varje dag på saker jag vill skriva om i bloggen, men när jag väl sätter mig här har jag absolut ingenting att berätta om. Konstigt... Vill ju berätta om "livet i Sydney" typ. Men det är faktiskt inte så stor skillnad mot att bo i Stockholm. Faktiskt känns det i stort sett hela tiden som att vara hemma. Särskilt som jag ju ännu inte har upplevt nån riktig sommar här än. Ibland kan jag titta upp på ett träd och inse att det är en palm och då blir känslan ungefär "ja just ja, jag är ju på andra sidan jorden". Så ja, palmerna är väl det som skiljer Sydney från Stockholm, haha :)

När vi (jag, Clas, Karin, Daniel) var i Thailand för två år sen så träffade vi ett par, Christer och Anna-Karin.
Anna-Karin har jag träffat några gånger i Sverige, men Christer har bott i Kina, så honom har jag alltså inte sett på två år. Men igår kom han hit till Sydney, så då gick vi ut och drack några öl. Mycket trevligt! :)
Avslutar med en bild på mig från Hyde Park. Jag och Sandra tog vara på en av få soliga dagar och satt där och käkade våran lunch.

RSS 2.0