Saknar...

Något som jag är väldigt dålig på är att tala om och visa för mina vänner hur mycket jag uppskattar dom. Har tänkt på det ganska mycket. Jag vet inte varför, men jag är väl helt enkelt inte sån, det kommer inte naturligt. Vilket är synd. Särskilt när man har så underbara vänner som jag har. Jag har ju dessutom turen att få räkna en av dom mest omtänksamma människorna jag vet till mina närmsta vänner. Jossan, min fina, underbara vän <3
Kolla här vad jag fick på posten idag:



Alltså inte nog med allt gott, dessutom Toni Holgerssons senaste cd. SIGNERAD!
"Till Sofia, Josefine vill du kommer hem snart. Hon nynnar 'Kom till mej' Toni Holgersson"

Ärligt talat, det är svårt att få tårarna att sluta komma :) Dels för att jag har världens underbaraste vän, men också för att det fick mig att känna hur mycket jag faktiskt saknar mina vänner. Men nu är det inte lång tid kvar innan jag är hemma igen! Och även om jag kommer att vara superledsen över att lämna Jarrod så kommer jag att vara så himla glad över att få träffa er alla igen! Älskar Er!


Väderlek

Ooohhh, vad härligt väder det har gått och blivit här! Varmt och skönt. Fast idag på eftermiddagen började det regna. Det vräkte ner, och åskade! Men nu har det lugnat ner sig.

Jag har försökt att blogga hela veckan, men varenda gång så är det nåt som har strulat. Ville ju visa bilder från förra helgen. Fredagskvällen, då jag var ute med Sara, så blåste det något så fruktansvärt! Alla gick omkring och hostade och nös hela kvällen pga allt som yrde runt i luften.

Här kommer några bilder som vi tog utanför vårat hus på lördagsmorgonen:



Det här trädet står utanför våran port. Under natten har det blåst så kraftigt att trädet blåst av...



...och landat rakt på en bil som stod parkerad på andra sidan gatan.
Stackars ägaren till den bilen...



Ja, och som vanligt har det inte hänt så mycket dåra. Har avslutat ännu ett block i skolan. Vilket innebär att jag får nya ämnen på måndag. Hoppas på nåt spännande, för dom senaste fem veckorna har varit riktigt tråkiga!
Och så har jag fått veta att när vi tar "studenten" så ska vi få ha såna där coola fyrkantiga hattar med tofs på! Det är tydligen helt nytt för Martin College, dom första att få ha det var dom som slutade nu i veckan tror jag. Haha, ska bli skitkul, det är ju liksom bara "på film" man har det! :D

Nu ska jag dricka ett glas vin och slappa lite framför tvn. Väntar på att Jarrod ska komma hem, han har varit och tatuerat sig idag. På revbenen. Ajajajaj! Han sa att det var den mest intensiva smärta han någonsin upplevt! Jag tror honom! Mina blommor på ryggen går ju ner en bit över revbenen och det var verkligen fruktansvärt! Jag blev ju sjuk efter första sittningen. Hade feberfrossa hela natten. Inte kul. Men värt det efteråt! :D





Är lite ledsen...

Usch usch usch, känner mig så ledsen....
Inte en dag går utan att jag tänker på att jag snart ska åka hem :( Tro mig, jag längtar verkligen hem. Familj, vänner, min lägenhet, Stockholm... Men tanken på att lämna Jarrod får mig att dö en smula inombords... Och nu har jag kommit till det stadiet att jag gråter lite varje dag när jag tänker på det. Stackars Jarrod, kan inte vara kul att se mig så ledsen hela tiden...

För honom är det förresten ännu jobbigare.
Hans mamma ska flytta till Queensland - visst, samma land, men ändå inte direkt runt husknuten precis.
Hans bror ska flytta till New Zealand - visst, grannlandet, men verkligen inte inte runt knuten.
Hans bästa vän ska få barn - visst, han finns ju kvar här, men kommer ju ha fullt upp med bebis.
Jag flyttar till Sverige - och ja, det vet vi ju alla att det är inte i närheten av nån husknut alls!
Och som grädden på moset var han ju tvungen att lämna bort sin hund för ett tag sen.



Fast jag är inte bara ledsen. Som här, i Bondi, då var jag glad :)
Sommaren är nog här nu tror jag. Igår var det verkligen varmt! Även på kvällen när solen gått ner :D
Jag och Jarrod gick till Best Thai och köpte take away. Panang Curry. Yummy!!! Tog med den och ett par kalla öl upp på takterassen och satt där och myste medans det blev mörkt ute. Älskar utsikten över city!
Sen kom myggen. Då gick vi in.

Lite senare tog vi en kvällspromenad bort till WowCow. Dom har världens godaste glass!!!
Och det bästa av allt är att det inte är glass, utan "super chilled yogurt" i olika smaker (98% fat free!). Original smakar rätt mkt som yogurt och är supergod, fräsch. Sen finns det choklad, banan, passionsfrukt, hazelnut, coffee osv. Och dom smakar helt ljuvligt! Choklad och banan (smakar verkligen banan!) är supergoda att blanda. Men min favvo är hazelnut! Mmmmmm!!!!

Så ja... det är ju en sak (bland alla tusen andra) som jag kommer att sakna när jag åker härifrån...



Ikväll ska jag leka med Sara :)
Clas ska träffa Micke och Jarrod ska träffa Shane, så jag och Sara ska hitta på eget.
Pratade om att gå till No Name, men vi får se vad som händer.

Näe, ska rycka upp mig lite och käka frulle. Klockan är nio och jag har varit uppe sen fem! Så är det när man har morgonpigg pojkvän. Men imorgon är vi båda lediga så då blir det nog sovmorgon till åtta eller så ;)



Backpacker Season

Ja, nu märks det att det har blivit höst därhemma för nu invaderas stan av backpackers. Nu hör man svenska nästan varje dag här i krokarna. Gatan jag bor på har en massa backpacker hostels, så här är det ju liksom klungor av ryggsäcksbärare från Europa. Och varje dag ser man bilar och vans till salu här ute på gatan.

Sommaren närmar sig med stormsteg. Förra helgen gick vi över till sommartid. Men det är fortfarande inte sådär superhett som jag bara längtar efter att det ska bli.
Var på beachen igår, men det är fortfarande för kallt för att jag ska våga stoppa mer än fötterna i vattnet.



Jag och Jarrod med Bondi Beach i bakgrunden.


Senilo!

Jag har liksom glömt att blogga! Sorry för det till dom som nu kan tänkas ha väntat på ett nytt inlägg.
Kan väl kanske bero på lite tidsbrist också... Eller snarare prioritering...

Men men, som vanligt har det väl inte hänt så mycket. Inga mer spindlar i lägenheten, peppar peppar ta i trä!!! Trivs fortfarande mycket bra i vårat nya hem. Och om jag nån gång skulle råka glömma bort i vilket land jag befinner mig så behöver jag bara slänga ett öga ovanför tvn...



Japp, bor man i Australien så måste man ju ha en surfingbräda på väggen.
Hmm... funderar på om jag skulle våga prova mig på att surfa lite nu i sommar.
Problemet är ju att jag är så rädd för hajar...

Försöker komma på vad som hänt sen sist... men tydligen är mitt liv lika händelselöst som hemma i Stockholm. Har börjat hänga lite mer med Sandra. Hon har flyttat så hon bor mellan 5-10 minuters gångavstång från mig. Det gillas :) Clas och Sara har också flyttat. Dom bor en aningen längre bort nu, men lägenheten är större och finare än den förra plus att dom har pool på taket. Det gillas också :) Och så har vi haft världens goaste lilla vovve boende hos oss ett litet tag:



Det här är Gir, Jarrods hund sen 5 år tillbaka, som han tyvärr var tvungen att lämna bort eftersom nästan inga hyresvärdar här tillåter husdjur. Men trots att det var sorgligt att lämna bort henne så känns det bra, för nu bor hon i ett hus med stor trädgård och paret som tog henne verkar jättebra :)

Ok, men det var väl allt för den här gången. Nu ska jag hänga tvätt, sen ska jag ringa och väcka Sandra och så ska vi bege oss ut på jobb-jakt!

Avslutar med det här fotot på Vivianne, Sara, mig och Sandra





RSS 2.0